Vriesia Glas en Kozijnen op Facebook Blog: bouwen met glas Veel gestelde vragen Vriesia Glas en Kozijnen op Twitter
Home
Sfeer En Voordeel Bij Vriesia Glas
sfeer en voordeeldagen bij Vriesia Glas

Sfeer- en voordeeldagen 2017

Wij bouwen alles met glas, dat mag bekend zijn. Door glas kun je spelen met licht en warmte, een interessante combinatie. Met dubbel glas of HR-glas komt het (zon)licht volop binnen, terwijl de warmte lekker binnen blijft. Isolerende kozijnen van Vriesia zijn bovendien de ideale buffer tussen de kou buiten en de warmte binnen. Deze combinatie levert een flinke energiebesparing op. En als je van de natuur houdt, zoals ik, dan is milieuwinst altijd goed. Maar dit glas levert ook nog eens financiële winst op. Zelfs als renovatie nog niet per se nodig is, is het rendement zo hoog, dat het de investering meer dan waard is.

Sfeer

Met glas kun je je woning ruimer laten lijken en meer leefruimte creëren en dit zijn vaak de redenen om je woning uit te willen breiden. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden; glazen overkapping, een veranda, tuinkamer of een geïsoleerde serre van glas om zoveel mogelijk licht in de woonkamer te brengen. Een garantie om het hele jaar door van het buitenleven te kunnen genieten.

Voordeeldagen

Om ons glas-assortiment extra aantrekkelijk te maken, organiseren wij op donderdag 5 tot en met zaterdag 7 oktober een uniek evenement in Sneek waarbij wij inzicht bieden in de allernieuwste trends op het gebied van buitenleven. U krijgt tijdens deze dagen ook nog eens 10% extra korting!  Voor iedereen staat er iets lekkers klaar en voor de kinderen is er een speelhoek en op zaterdag een pannenkoekenkraam.

Uitgebreide mogelijkheden

Tijdens ons actieweekend hebben wij mooie kortingen en staan er naast kozijnen en schuifpuien ook veranda’s in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen en complete tuinkamers in aluminium én glas op ware grootte opgesteld. Verder laten we interessante opties zien, zoals sfeervolle led-verlichting, screens en onder- en bovendak zonwering om licht en zonnestralen te doseren.

Bezoekers profiteren van 30% korting op álle montage in de periode 01-12-2017 t/m 01-03-2018. Lopende offerte kunt u meenemen om alsnog te profiteren van deze korting.

Vanzelfsprekend staan er heerlijke hapjes en drankjes voor iedereen klaar. Laat deze kans op extra voordeel en inspiratie niet voorbij gaan en kom langs tijdens de Sfeer- en Voordeeldagen op 5, 6 of 7 oktober.

Vriesia Bouwen met Glas heeft voor ieder huis het juiste glas. Nu dus met extra korting en rendement. Dan zit u er letterlijk en figuurlijk lekker warmpjes bij. Daar hou ik dus ook van.

Wat zoekt u?